Sposób przygotowania

1. Zmiksuj wszystkie składniki w blenderze. 2. Podawaj z półmiskiem świeżych warzyw (np. marchewki, seler naciowy, papryka, pomidory) lub tacosami.

Inne przepisy

Bez glutenu

Bez cukru

Frittata z cukinią i suszonymi pomidorami

Ta pyszna włoska frittata jest wypełniona zarówno proteinami, jak i smakiem – po co rezygnować z jednego kosztem drugiego? Świetnie sprawdzi się na śniadanie, obiad i kolację. Możesz jeść ją na ciepło lub na zimno, bo doskonale się przechowuje.

Zobacz
Proteinowe TACOS

Lubicie meksykańską kuchnię, ale boicie się, że nie spełnia ona Waszych wymagań dietetycznych? Nasze tacos są naładowane białkiem niczym najlepszy stek, a przy tym tak elastyczne, że utrzymają w sobie nawet najbardziej finezyjne nadzienia. Dodaliśmy do nich mąki z tapioki jako opcję bezglutenową, jednak możecie zastąpić ją dowolną mąką – i tak wyjdą doskonale!

Zobacz