Sposób przygotowania

1. Zmiksuj wszystkie składniki w blenderze. 2. Podawaj z półmiskiem świeżych warzyw (np. marchewki, seler naciowy, papryka, pomidory) lub tacosami.

Inne przepisy

Bez glutenu

Bez cukru

Frittata z cukinią i suszonymi pomidorami

Ta pyszna włoska frittata jest wypełniona zarówno proteinami, jak i smakiem – po co rezygnować z jednego kosztem drugiego? Świetnie sprawdzi się na śniadanie, obiad i kolację. Możesz jeść ją na ciepło lub na zimno, bo doskonale się przechowuje.

Zobacz

Bez glutenu

Bez nabiału

Wegański

Kremowy koktajl „Zielona proteina”

Świetny sposób na poprawienie odporności w sezonie zimowym! Ten pyszny bezmleczny koktajl zawiera wszystkie witaminy, minerały i wartości odżywcze, abyś czuł się świetnie nie zważając na pogodę. Awokado jest wypełnione zdrowym tłuszczem, wapniem oraz witaminami, a jego cudowna kremowa konsystencja sprawia, że napój nabiera niezwykle przyjemnej aksamitności i gęstości.

Zobacz